Je stapt met je team in een andere wereld, de wereld van het circus. Je gaat aan de slag met eenvoudige circusspel oefeningen met een lichte fysieke inspanning. Grenzen worden verlegd en patronen doorbroken.

Anne-Marie (coach) en Michel (acrobaat) bieden teambuilding met circusspel voor teams die in korte tijd hun effectiviteit willen verbeteren en dat op een speelse en creatieve manier willen doen.

Anne-Marie en Michel werken vanuit de overtuiging dat mensen zich het beste kunnen ontwikkelen als ze zich bewust worden van wat ze  ervaren met hart, hoofd en lijf. Leren door te voelen, erover te praten en het aan den lijve te ondervinden!

Om dat integrale leren met hart, hoofd en lijf mogelijk te maken hebben zij in hun programma’s de bijzondere  combinatie gemaakt van circusspel en coaching.

Het programma is altijd maatwerk, waarbij we de thema’s aanraken die voor het team interessant zijn. Zoals: vertrouwen, betrokkenheid, communicatie, identiteit, complementair zijn als team, verschillen benutten.

Aan de hand van de oefeningen en nabesprekingen wordt duidelijk wat de kwaliteiten zijn van je team en wat de aandachtspunten zijn. Dit wordt dan vertaald in een visie en uitgebeeld met circusspel.

Gedurende het programma van een dagdeel of een dag ervaren de deelnemers de vruchtbare combinatie van het lichte, vrolijke en spontane van circusspel met het serieuze van teamontwikkeling.

Jolinde Nijland (www.jolinde.nl). Lucht en grond acrobate.

Zorg Positief (www.zorgpositief.nl). Zij verzorgen trainingen waarbij het ervaren van je eigen passie voor de zorg centraal staat

Your-Self (www.your-self.nl).  Coaching van idividue, teams en organisaties.

Vitaness (www.vitaness.nl). Vitaness is een centrum voor gezondzijn en welbevinden.

Teambuilding met Circusspel

Teambuilding using Circus-games

Coaching Circus werkt samen met:

Coexistence Acrobats (www.coexistence.nl). Circus voorstellingen.