Anne-Marie en Michel werken vanuit de overtuiging

dat mensen zich het beste kunnen ontwikkelen als ze zich bewust worden van wat ze ervaren met hart, hoofd en lijf.

Leren door te voelen, erover te praten en het aan den lijve te ondervinden!

Om dat integrale leren mogelijk te maken hebben zij in hun programma voor teamontwikkeling de bijzondere combinatie gemaakt van circusspel (fysiek) en coaching (verbaal). 

Anne-Marie Benschop

is gecertificeerd coach (ZKM, Zelfkennismethode), ervaren manager, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. In het bedrijfsleven maakte ze van binnenuit diverse verandertrajecten mee en gaf daar deels ook leiding aan. Sinds 2009 heeft ze haar eigen bedrijf Your-Self. Haar missie is om teams en organisaties te helpen met een optimale match tussen mens en strategie. Een optimale match betekent dat de mensen in deze organisaties werken aan doelen waar ze echt achter staan en voor willen gaan. Het is de overtuigingvan Anne-Marie dat dat leidt tot organisaties die goed presteren, waar het prettig is om te werken en om klant van te zijn.

 

Wat mensen zeggen over Anne-Marie als coach:.

prettige balans tussen vasthoudendheid (wat is het einddoel) en flexibiliteit (de weg ernaar toe)

scherpe en rake observaties

zuiver en oordeelloos

echte interesse om iemand verder te helpen

schakelt soepel tussen individueel en groepsbelang.

 

website Anne-Marie:

Michel Lindner

is van oorsprong een acrobaat met veel internationale ervaring. Na zijn studie bouwkunde (TU Delft) genoot Michel van een zelf samengestelde opleiding tot acrobaat gevormd door verschillende docenten waaronder Mario Radondy, de Osmani’s en de Staats Circusschool te Moskou.

Michel trad op in circus, variété, straattheater en de entertainment industrie. Gedurende zijn carrière heeft Michel diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de “people’s choice prize tijdens de Daidogei Worldcup in Shizuoka, Japan (met Trio Salires)”.

Weer in Nederland werd Michel veel gevraagd om lessen circus te geven. Dit heeft er toe geleid dat hij de voorname initiator werd van de HBO opleiding Circus Arts te Rotterdam (Codarts). Hier heeft hij enkele jaren voor gewerkt als coördinator, docent, coach en ontwikkelaar van lesprogramma’s.

Nu werkt Michel weer als zelfstandige coach en artiest. Hij gebruikt graag zijn brede kennis in de (circus)podiumkunsten om intensief met individuen en groepen te werken aan persoonlijke en teamontwikkelingen.

 

 

website Michel: